Gökçehüyük Köyü Şehit Ömer Tunçbilek Ortaokulu

Telefon : 0 246 323 50 40
Belgegeçer : .
WEB https://gokcehuyukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mevki Öğretmen Yusuf Değirmencioğlu Sokak No 6 İç Kapı No 0 Gökçehüyük Köyü Eğirdir/ISPARTA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında, çağdaş uygarlık düzeyinde adaletli onurlu, dürüst, lider bir Türkiye için, adaletli, onurlu, dürüst, lider; topluma yararlı olabilecek sağlam karakterli bireyler yetiştirip, üretken, demokratik, çağdaş ve atılımcı bir yapıya sahip kurum kültürü sağlayıp, örnek, öncü ve başarılı bir kurum olmaktır.
MİSYON : Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirerek evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer - Kömür
Servis : Öğretmenler kendi araçlarıyla gelmektedir. Servis yoktur.
Ulaşım : Karayolu (asfalt)
Yerleşim Yeri : Köyümüzün nüfusu 919 kişidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 62 km, ilçe merkezine 27 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2022-2023 eğitim öğretim döneminde 14 öğrenci mezun olmuş, 1 öğrencimiz Fen Lisesini kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2022-2023 eğitim öğretim döneminde mezun ettiğimiz tüm öğrencilerimiz bir üst kademeye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :